Websites en webshops

Netbeauty neemt websites en webshops over

Libersy zal zich volledig gaan focussen op de agenda. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare partij die begrijpt hoe onze klanten werken. We waren verrast hoe goed Netbeauty past. Sterker nog, ze zijn perfect in staat websites en webshops te maken die rendement opleveren en leveren echt goede support.

Naadloos overstappen

Netbeauty biedt de mogelijkheid uw website en webshop naadloos over te nemen zonder dat u een volledig nieuwe website hoeft te laten maken. In nauwe samenwerking met Libersy worden uw gegevens overgezet. Heeft u nieuwe wensen dan is daar natuurlijk ruimte voor.


Bel voor een vrijblijvende demo

 

Contact

 

Veel gestelde vragen

Krijg ik een nieuwe website?

Netbeauty zal uw huidige website naadloos overzetten naar het Netbeauty systeem. Uw huidige tekst en afbeeldingen worden overgenomen. U krijgt toegang en kunt zelf aanpassingen maken maar dat kunt u ook (gratis) overlaten aan Netbeauty.

Blijft mijn website goed samenwerken met Libersy Calendar?

Jazeker, u kunt gewoon gebruik bljiven maken van de Libersy Calendar. Deze kan worden opgenomen in uw website. Netbeauty zorgt dat uw klanten via uw website een afspraak kunnen maken.

Kan Netbeauty ook mijn webshop overnemen?

Jazeker, ze kunnen zorgen dat uw webshop naadloos door blijft draaien. Uw webshop wordt overgezet naar het Netbeauty systeem. Een volledige webshop is al beschikbaar voor 29 euro per maand.

Wat zijn de overstap kosten?

Normaal gesproken komen er bij het maken van een website behoorlijk wat kosten kijken. We hebben in goed overleg met Netbeauty voor u een bijzondere afspraak. In veel gevallen kan u zonder migratiekosten overstappen naar Netbeauty. Bel om uw situatie te bespreken met 085-2100100 en kies afdeling verkoop.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Dat is afhankelijk van uw website, domeinnamen en email. Een alles in een oplossing is al mogelijk voor 34 euro per maand, inclusief hosting, domeinnaam, email, gratis aanpassingen voor u uitgevoerd, etc. Bel voor een vrijblijvend advies met 085-2100100 en kies afdeling verkoop.