Libersy en MijnSalon slaan handen ineen, internetactiviteiten naar Netbeauty

Libersy en MijnSalon slaan handen ineen, internetactiviteiten naar Netbeauty

Augustus 2019

MijnSalon BV heeft de Libersy Calendar software overgenomen van Appointment Solutions BV. Veel klanten vroegen om nieuwe functionaliteit zoals kassa, uitgebreide klantenkaarten, productvoorraad, uren- en verlofregistratie en managementrapportages. We zijn verheugd dat door de overname wij een veel uitgebreider pakket kunnen bieden.

“Wij zijn op zoek gegaan naar een goede manier om klanten een complete oplossing te bieden. Toen we kennis maakten met MijnSalon was er meteen een klik. Door onze krachten te bundelen krijgen onze klanten veel meer functionaliteit op het vlak van complete automatisering in de salon dan wij tot nu toe konden bieden. Via deze overname krijgen onze klanten toegang tot vooruitstrevende software die de nieuwe standaard zet voor salonautomatisering”, aldus Adriaan van der Hek van Libersy

“De overname van Libersy Calendar is voor ons een logische stap in onze groeiambities. In het proces naar de overname toe is intensief samengewerkt. Dit heeft bijgedragen aan een compleet nieuw en geavanceerd online boekingsportaal in de nieuwste versie van Libersy Calendar. We bieden libersy calendar klanten meteen meerwaarde op het vlak van complete salon automatisering en online booking. Bovendien kunnen salons ook voor vergaande marketingprogramma's bij ons terecht, hebben we een uitgebreid hardware programma en werken we samen met gespecialiseerde partijen in de branche, bijvoorbeeld op het gebied van abonnementen of boekhouding. Op het gebied van bedrijfsoptimalisatie kunnen we dus desgewenst veel voor een salon betekenen.” aldus Patrick Klappe van MijnSalon.

De oude versie van de Libersy Calendar software zal niet verder worden doorontwikkeld. Er zal vol ingezet worden op de verdere doorontwikkeling van het nieuwe platform. Upgraden van Libersy calendar naar de nieuwe versie is eenvoudig omdat de bestaande data wordt overgezet. De oude versie van de Libersy calendar software zal minimaal tot einde van 2019 operationeel blijven. 

Omdat de focus volledig zal liggen op de ontwikkeling van salonautomatisering is besloten de bestaande internetactiviteiten van Appointment Solutions BV geleidelijk over te dragen aan Netbeauty uit Barneveld. Het betreft hier de websites, webshops, domeinnamen en emailboxen. Netbeauty is de grootste aanbieder van op maat gemaakte websites en webshops voor salons van Nederland.

“We hebben honderden saloneigenaren al geholpen met een degelijke aanwezigheid op internet. Wij kunnen Libersy klanten een naadloze overgang bieden zonder hoge kosten.” aldus Corné Ter Maten van Netbeauty.Over Libersy

Libersy is sinds 2006 de specialist voor bedrijven die op afspraak werken. Als een van de eerste online boekingssystemen in de markt is een schat aan ervaring opgedaan, voornamelijk in health & beauty. De Libersy Calendar software is gefocussed op het verlagen van drempels voor zowel de ondernemer als de consument bij het maken en verwerken van afspraken.

Over MijnSalon

Met meer dan 2000 salons is MijnSalon marktleider èn trendsetter in de Nederlandse kappers- en beauty/healthbranche. Hun missie: zorgen dat de klant kan profiteren van maximaal gemak en financieel gewin. Hun klanten behoren dan ook grotendeels tot de meest winstgevende in de branche.

Over Netbeauty

Netbeauty helpt ondernemers in de beautybranche om beter zichtbaar te zijn en meer klanten aan te trekken. Zij doen dit door trainingen te geven, kennis en inspiratie te delen en door unieke marketingoplossingen aan te bieden. Netbeauty is het enige marketingbureau in Nederland dat zich 100% specialiseert in salons.Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Adriaan van der Hek, 085-2100100.