Prijzen van websalon

Effectief met facebook advertenties

 
 

Instap

2 ingerichte advertentiecampagnes
Intake, basistraining en review na 1 maand

vanaf

€ 99,00

eenmalig

Exclusief advertentiebudget
Geen beheer

Features

 

populair

Standaard

5 beheerde advertentiecampagnes
Iedere 2 maanden analyse en advertentie updates

van € 35.50

€ 22,91

per maand

+ € 99 setup
Exclusief advertentiebudget

Features

 
 

Premium

15 beheerde advertentiecampagnes
Iedere maand analyse en advertentie updates

van € 65.00

€ 45,83

per maand

+ € 99 setup
Exclusief advertentiebudget

Features

 
 

Gezamenlijk bepalen we hoeveel u over heeft voor een nieuwe klant of een like. U bepaalt zelf hoeveel budget u per week of per maand beschikbaar stelt. U krijgt van facebook een factuur voor het adverteren en betaalt ons voor het instellen en beheren van uw campagne. We werken niet met een percentage van uw advertentiebudget maar zijn zo transparant mogelijk. Indien u een jaarcontract afsluit krijgt u 1 maand gratis. Het standaard contract is 25 euro per maand, het premium contract 50 euro per maand.

Effectieve advertentie-euro's

Facebook biedt uitstekende advertentiemogelijkheden om uw bedrijf, afspraken en producten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. U kunt meteen zien wat uw advertentiebudget oplevert. Dat kunnen likes zijn, bezoek aan uw website maar beter nog extra geboekte afspraken. Zo werkt u niet alleen aan bekendheid maar levert uw advertentie-euro ook echt wat op.

Eenmalig opzetten, of periodiek beheer

Wij kunnen eenmalig alles inregelen en u uitleggen hoe het werkt. Daarna kunt u zelf aan de slag. Bent u druk en wilt u zeker zijn dat uw euro effectief besteed wordt? Laat onze vakmensen het werk doen. Wij maken voor u de advertentiecampagnes aan, maken 6 varianten van iedere advertentie, stellen de doelgroep en het budget in. We meten het resultaat en passen de advertenties aan of maken nieuwe.

Al vanaf € 99,- eenmalig

 

Voorbeeld

 

Wat kost adverteren?

Voorbeeld

 

Advertentieopties in facebook:

Als wij uw advertenties maken en beheren moet dat leiden tot meer waar voor uw geld. Stel u betaalt een euro per like, dan gaan wij ons best doen dat een stuk lager te krijgen. Zo levert uw budget veel meer rendement op.

U kunt op verschillende manieren adverteren op facebook. Ga er vanuit dat adverteren begint vanaf een paar euro per dag. Als u een afzonderlijk bericht wil promoten kan dat ook voor een paar euro eenmalig. Hoe meer geld u besteedt, hoe groter uw bereik. De kracht van adverteren zit in herhaling en bereik.

Waar betaal ik voor?

Uw advertentie wordt getoond in de tijdlijn van uw doelgroep. U kunt specifiek adverteren op woonplaats, leeftijd, interesse, etc van uw doelgroep. Zo weet u zeker dat uw geld alleen opgaat aan de mensen die u wilt bereiken.

Als u 1000 likes heeft op uw bedrijfspagina en u post zelf een 'gewoon' bericht, dan wordt dit waarschijnlijk maar bij 100 mensen daadwerkelijk in hun timeline getoond. Met adverteren kunt u mensen bereiken die u nog niet kennen en is het bereik veel groter.

 

Wat levert het op?

Om een idee te geven: een like kost € 0,50 - € 2,50 per stuk, afhankelijk van uw campagne en doelgroep. Stel u adverteert 5 euro per dag en alleen op werkdagen, dat is 1300 euro per jaar. Afhankelijk van uw doelgroep worden uw advertenties dan enkele duizenden keren per dag in een timeline getoond. Dat leidt dagelijks tot enkele acties zoals likes, websitebezoek of ingeboekte afspraken. Stel u kunt zo op jaarbasis 100 nieuwe klanten vinden, dan heeft u 13 euro per nieuwe klant betaald.

Voorbeeld

Voorbeeld

 
 

 

Uitbreiden?

 
 

Losse update

€ 65

per update

1 uur verbetering
1 review call na een maand met advies

5 extra ads

€ 149

eenmalig

5 extra advertentiecampagnes
1 review call na een maand met advies

Facebook setup

€ 50

eenmalig

Aanmaken facebook bedrijfspagina
Instellen info en opties

Prijzen per maand en exclusief BTW.