Libersy, the appointment maximizers for professionals

Wat drijft ons

Internet

In onze ogen is de uitvinding van het internet het meest indrukwekkende wat de mens tot nu toe heeft gedaan. Alle kennis wordt ermee toegankelijk voor iedereen. Wij worden blij als we internet aan het werk kunnen zetten om de wereld een beetje mooier te maken.

Ondernemen

Het geeft oneindig veel voldoening als je vakmanschap en hard werken kunt omzetten in resultaat. Wij vinden dat ieder mens de ruimte moet krijgen met passie en talent aan de slag te gaan én daar een goede boterham mee moet kunnen verdienen.

Maximaliseren

Wij geloven dat alles altijd nog beter kan. Niet in één keer, maar stap voor stap. De ontwikkelingen op internet gaan zo snel dat je nooit klaar bent en er altijd wat verbeterd kan worden. Dat spel geeft ons energie!

Weg met conventies

Als Maximizers zijn wij geinspireerd door Dick Fosbury. Iedereen sprong altijd op dezelfde manier bij het hoogspringen, namelijk recht vooruit. Dick was de eerste die op het idee kwam om achterover te springen, hij kwam veel hoger. Nu springt iedereen zo. Maar in het begin vond iedereen het maar gek. Wij omarmen vernieuwing, u ook?