Partner worden

Partner worden

Libersy werkt samen met verschillende typen bedrijven

Webdesigners

Maakt u websites voor uw klanten en bent u op zoek naar een afsprakenmodule of webshop module die eenvoudig in iedere website te integreren is? Dat kan, Libersy maakt gebruik van javascript widgets die op iedere pagina in te voegen zijn. Zo kunt u Libersy gebruiken in Wordpress, Joomla, Drupal, Wix, Basekit, SiteJam, Yola en vele andere site builders.

Hosting & Telco's

Wilt u de producten van Libersy verkopen onder eigen naam of onder Libersy merk? Dat kan. Ons platform is volledig white labeled beschikbaar, in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Voorbeelden

Op dit moment zijn de producten van Libersy bijvoorbeeld te koop in de cloud store van KPN en verkoopt BT in Engeland ons product onder eigen naam.

KPN

null

 

Software ontwikkelaars

Veel softwareleveranciers voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten, schoonheidssalons en andere bedrijven die op afspraken werken krijgen van hun klanten de vraag "Wanneer kunnen klanten online afspraken maken?". In de praktijk blijkt dat er meer bij komt kijken dan gedacht om een echt goede oplossing te bieden. Software bouwen voor internet verschilt immers wezenlijk van windows applicaties en online afspraken maken is een specialisme.

Waarom zelf iets maken? Libersy levert hiervoor een white labeled oplossing met een aantrekkelijk verdienmodel. Koppelen en synchroniseren is eenvoudig te realiseren via onze uitgebreide API. We zijn in staat aan te sluiten bij bestaande werkstromen en kunnen snel onze API aanpassen indien nodig.

Voorbeelden

Footfit software heeft haar pakket Beautyfile voor beauty- en massagesalons volledig gekoppeld met Libersy. Daarnaast hebben zij ook Podofile voor pedicure en podoloog volledig gekoppeld met Libersy.

nullnullnull

Car Systems levert werkplaatssoftware voor garagebedrijven. Afspraken die via de website worden gemaakt komen automatisch in de car systems agenda terecht.

null

Directories

Heeft u een bedrijvengids dan bieden we de mogelijkheid Libersy volledig in bedrijfsvermeldingen te integreren. Bezoekers van de gids kunnen zo direct bij een bedrijf een afspraak maken.

Voorbeelden

In Nederland heeft Xind-Media Libersy opgenomen in een groot aantal specialistische gidsen. 

null

null

null
null

In Duitsland heeft Marktplatz-Mittelstand de technologie van Libersy volledig in de gids geintegreerd.

null

 

Geinteresseerd?

Laat gerust een bericht achter en we nemen contact met u op of bel 085-2100100 en vraag naar Adriaan of Anno.