Uitleg
 

"Ik wil weten wat het me gaat opleveren!"

 

Websites

Het probleem

Veel ondernemers hebben duizenden euro's uitgegeven aan een professionele website. Toch kunnen ze meestal maar beperkt zelf de inhoud wijzigen of laat staan een pagina toevoegen.

Bij veel websites is het moeilijk de website goed vindbaar te maken in google. Als klap op de vuurpijl is de website met een mobiele telefoon vrijwel niet te gebruiken, en dat terwijl het mobiele internetgebruik bijna groter is dan het internet gebruik vanaf computers.

De websitesoftware wordt vaak niet verder ontwikkeld en na twee jaar kunt u weer opnieuw beginnen omdat de techniek nu eenmaal razendsnel gaat.

De oplossing

De techniek heeft niet stilgestaan. Met editor 7 kunt u zelf een sjabloon kiezen en uw eigen website maken die er ook nog eens professioneel uitziet! U kunt kleuren, lettertypen en afbeeldingen zelf aanpassen. Dat scheelt veel tijd en geld en brengt veel gemak, immers een aanpassing is zo gemaakt.

Alles wat u maakt, werkt ook op mobiele telefoons en tablets. Uw site is optimaal vindbaar in google. Er worden continu nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zo blijft uw website altijd up-to-date. Voor het geld hoeft u het niet te laten, al vanaf 9 euro per maand is uw website helemaal klaar voor de toekomst.

 

Afspraken maken

Het probleem

Hoort u wel eens “Ik had veel eerder een afspraak moeten maken”. Dat betekent dat de drempel om een afspraak te maken te groot is. U laat ruimte voor uw concurrent en u laat kansen liggen om klanten goed te helpen. Daarnaast is het erg vervelend als men de afspraak vergeet, in 95% van de gevallen zonder opzet. De klant schaamt zich, u bent geïrriteerd en het kost u geld. Daar bovenop komt dat het maken van een afspraak 3 tot 5 minuten kost. Dat telt behoorlijk op per maand. Ieder uur dat u niet met uw vak bezig bent is zonde.

De oplossing

Ook al worden klanten steeds veeleisender, met Libersy Calendar kunt u ze moeiteloos bedienen. Libersy Calendar verlaagt de drempel enorm. Ruim 40% van alle afspraken in ons platform wordt gemaakt buiten normale openingstijden! Slimme berichten zorgen ervoor dat men de afspraak niet vergeet en netjes op tijd komt. Maximaal tijd besparen kan door klanten zelf een afspraak te laten maken en door te werken met ons snelle en slimme systeem dat taken automatiseert.

Libersy Calendar kan door iedereen gebruikt worden die op afspraak werkt. Het maakt van uw website of facebook pagina een afspraak generator. We werken al ruim 6 jaar nauw samen met onze klanten aan onze geavanceerde technologie. Dat zorgt ervoor dat u met Libersy Calendar de beste oplossing krijgt om klanten te binden en het werkplezier te vergroten.

 

Producten verkopen

Het probleem

Niet altijd heeft u tijd om klanten attent te maken op de producten die u verkoopt. Daardoor verlaten veel klanten uw zaak zonder één of meerdere producten te hebben gekocht. De klant heeft ook niet altijd tijd of zin om rustig te kijken welke producten u allemaal verkoopt.

De oplossing

Laat uw klanten op hun gemak bekijken wat u allemaal verkoopt. De kans is dan veel groter dat ze ook daadwerkelijk een product mee naar huis nemen. Bij iedere dienst kunt u een aanbevolen product opgeven. In de bevestiging en herinnerings e-mail wordt eht product dan aanbevolen. De klant kan het product alvast klaar laten zetten en meenemen bij de eerstvolgende afspraak. Eenvoudig maar erg effectief.

Klanten binden

Het probleem

U wilt dat uw klanten loyaal zijn en regelmatig bij u terug komen. Echter, uw klanten ontvangen in hun brievenbus, facebook en mailbox regelmatig aanbiedingen van uw concurrent. Het is soms erg verleidelijk een uitstapje te maken. Daarnaast hebben veel van uw klanten een druk leven en kan het soms weken duren voordat ze eindelijk die afspraak hebben gemaakt. Ze moeten vanaf werk maar net aan u denken of tijd hebben om te bellen voor een afspraak. Zo komen uw klanten minder vaak per jaar dan ze zelf zouden willen. En al die tijd dat ze nog geen nieuwe afspraak hebben ligt de concurrent op de loer.

De oplossing

Als de drempel om een afspraak te maken of een product te kopen laag is, dan is het voor uw concurrent veel moeilijker om uw klant te verleiden. Zodra er weer een nieuwe afspraak gepland staat heeft de concurrent weinig kans. Door ook online een goede service te bieden zal de waardering van uw klanten stijgen. Uw professionaliteit wordt beloond met loyale klanten.

Zoals u hierboven kunt lezen kunt u internet serieus voor u laten werken. Dat scheelt tijd en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling die voor loyale klanten zorgt. Ga vandaag nog aan de slag, u kunt alles gratis proberen.