Libersy, the appointment maximizers for professionals

Ontvindbaar?

 

Volg eenvoudige stappen om de vindbaarheid
van je site te verbeteren

 
 

 

MarketGoo is een betaalbare website marketing app die je op maat taken geeft die eenvoudig uit te voeren zijn en er voor zorgen dat je online bedrijf vindbaar is...

 

Vergroot je
bezoekersaantallen

Hou je concurrentie
in de gaten

Verbeter je winst

 

…zonder hulp van techneuten of een duur marketing buro.

 

 

Mensen proberen je te vinden!

 

Weet waar je staat

In een paar seconden zal MarketGoo je website marketing evalueren plus je sociale media inspanningen voor je plakfactor. Je Web Marketing Rapport zal laten zien hoe je in verschillende categorieën scoort zoals keyword ranking, laadsnelheid, inhoud mix, social en gebruik op mobiele apparaten. Je krijgt ook inzage in jouw ranking ten opzichte van je concurrent.

 

Start met zelfvertrouwen

MarketgGoo geeft je een op maat gemaakt en makkelijk te volgen stappen-plan om te werken aan meer bezoekers. Je krijgt een roadmap in de Nederlandse taal zonder dat je een programmeur of marketing expert moet inschakelen. Plus je krijgt direct een voorsprong met jouw gratis rapport omdat we je website aanmelden bij de belangrijkste zoekmachines.

 

Blijf aan de top

MarketGoo blijft je ook helpen in de toekomst als zoekmachines hun algoritme aanpassen of als er nieuwe technieken komen. Je online dashboard laat live een overzicht zien en geeft je tips voor de volgende stappen. Maandelijks ontvang je een PDF zodat je jouw website score kunt blijven vergelijken. Zijn er grote problemen dan ontvang je direct een email met de oplossing voor het probleem.

 
 

 

Laat je klanten weten dat je bestaat!