Home Page

 

 

Libersy Websalon

Eén website voor mobiel, tablet en PC

 • Kant en klare sjablonen
 • Zelf een website maken
 • Geen HTML kennis nodig
 • Zelf pagina's bewerken

Afspraken maken via website of facebook

 • Volledig afsprakensysteem
 • Automatische bevestigingen
 • Automatische herinneringen
 • Ook zelf afspraken invoeren

Verkoop producten in uw webwinkel

 • Volledige webwinkel
 • Winkelmandje
 • Online afrekenen
 • Ophalen bij afspraak

Nu met persoonlijke begeleiding (tijdelijk gratis)

U bent goed in uw vak, wij zijn goed in internet en techniek. Wij helpen u stap voor stap op weg. Persoonlijk, via de telefoon leggen we de basis uit en gaan we samen aan de slag.

Alles in één

Of u nu schoonheidsspecialiste, kapster, nagelstylist, masseuse of diëtiste bent, met Libersy Websalon krijgt alles wat u nodig heeft om internet voor uw bedrijf te laten werken. U krijgt een eigen website, die u zelf kunt beheren, die werkt op alle apparaten en waarop uw klanten eenvoudig zelf een afspraak maken. Daarbij krijgt u alles wat u nodig heeft om uw agenda te beheren. Tot slot krijgt u een volledige webwinkel waarin klanten producten kunnen bestellen. Lees meer

 
 
 

"Ik kan dit gewoon zelf!"

"Mijn klanten maken nu zelf een afspraak via de site. Veel minder telefoonverstoring en door die herinneringen komt iedereen netjes op tijd!"

"Bij alle afspraken kan de klant nu meteen een product reserveren via de webwinkel! Wij zetten de bestelling dan klaar bij hun afspraak."

 

Unieke oplossing

Websalon is uniek. Geen enkele andere aanbieder heeft een responsive CMS waarbij u echt alles zelf kunt met daarbij een volledig gekoppeld afsprakensysteem en een webwinkel. En dat voor zo'n prijs! Daarbij heeft u toegang tot Nederlandstalige telefonische ondersteuning!

 
 

Uw website maken en beheren

Het veranderen van pagina's is makkelijker dan ooit met onze nieuwe editor versie 7 die werkt in het Nederlands en Engels. U kunt kiezen uit tal van kant en klare templates. Een pagina kunt u bewerken door blokken te verslepen of te bewerken. Iedereen kan het! Uw website is meteen maximaal vindbaar in Google. Onder de motorkap van uw website zit technologie die wereldwijd voor meer dan 5 miljoen websites gebruikt wordt.

De website die u nu bekijkt is ook volledig geschikt voor mobiel, tablet en PC. Alle inhoud past zich aan de grootte van het scherm aan. Als u dit op een telefoon of tablet bekijkt, kantel dan uw scherm maar eens.

 
 

Uw agenda beheren

Als klanten een afspraak maken, dan krijgt u meteen bericht. U kunt alle afspraken zelf beheren met de volledige salon software Libersy Calendar. Natuurlijk kunt u het afspraken systeem ook koppelen aan uw bestaande salon software.

 

Voorbeelden

Op uw website kunnen uw klanten zelf een afspraak maken. Hier een voorbeeld van hoe uw diensten in uw website er uit kunnen zien. Maak gerust een testboeking!

 

Uw webwinkel beheren

Onder de motorkap van uw webwinkel zit technologie die wereldwijd voor meer dan 300.000 webwinkels gebruikt wordt.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een webwinkel. Bestel gerust een product.